Skocz do zawartości
  • 0

Problem z publiczną siecią WiFi na stacji Shell

Pytanie

Opublikowano

Witam, problem jest następujący: po włączeniu WiFi w telefonie brak komunikatu "zaloguj się do sieci WiFi", a niestety ta sieć tego wymaga. Próbował em ręcznie wpisać adres strony do logowania, nie skutkuje. Podejrzewam, że problem leży w Androidzie 5.1.1(z tego co pamiętam w tablecie miałem ten sam problem do momentu aktualizacji andka), a nie w MIUI, ale może ktoś pomoże:)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

A próbowałeś wejść w Internet i spróbować się połączyć z jakąkolwiek stroną? Ja tak miałem w McDonalds jakiś czas temu... Dopiero po tej czynności zaskakiwała strona z logowaniem do sieci WiFi, strona powitalna.

Edytowane przez Addamas
  • 0
Opublikowano
1 godzinę temu, MarcinF napisał:

Witam, problem jest następujący: po włączeniu WiFi w telefonie brak komunikatu "zaloguj się do sieci WiFi", a niestety ta sieć tego wymaga. Próbował em ręcznie wpisać adres strony do logowania, nie skutkuje. Podejrzewam, że problem leży w Androidzie 5.1.1(z tego co pamiętam w tablecie miałem ten sam problem do momentu aktualizacji andka), a nie w MIUI, ale może ktoś pomoże:)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Po włączeniu przeglądarki pierwsze co się powinno włączyć to strona do logowania czy 'zgadzam się na warunki, wpuść mnie do Internetów' - tak jak @Addamas zauważył.

Dodatkowo, możesz skorzystać z aplikacji autologujących w rodzaju Auto WiFi Login

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...