Cieja Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Hej, zgodnie z instrukcją która znajduje się pod adresem: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ wykonałem procedurę odblokwoania bootloadera. W instrukcji napisane, jest iż po kilku, kilkunastu minutach powinnien przyjśc sms z odpowiedzią o odblokowaniu urządzenia. Cały proces w moim przypadku poszedł pomyślnie, jednak nie mam potwierdzenia odblokowania urządzenia. Wczoraj wieczorem (tj. 18.01.2016) wykonałem powyzsze czynności. Ile mniej więcej trzeba czekać na sms'a ?
leonov Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Trzeba było poczytać jest cały wątek o bootloaderze , proszę tutaj jest, miłej lektury
Cieja Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 2 hours ago, leonov said: Trzeba było poczytać jest cały wątek o bootloaderze , proszę tutaj jest, miłej lektury Racja, moje niedopatrzenie. Pozostaje mi czekać...
mrosi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jest już wątek o odblokowaniu bootloadera w Redmi Note 3. Jest również wątek dotyczący oczekiwania na sms potwierdzajacy. Kosz.
mrosi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi