pulkownik Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witajcie, tydzień temu zakupiłem Redmi Note 3. Jeśli chodzi o wydajność, telefon sprawuje się wyśmienicie. Nie mam zastrzeżeń. Gorzej ze względów technicznych. Mianowicie: - moi rozmówcy często skarżą się, że mnie nie słyszą i bynajmniej nie jest to wina zasięgu; - przed przejściem na Note 3, w poprzednim telefonie wyeksportowałem kontakty na konto Google. Na Note 3 jest problem z ich synchronizacją; - mam przycięte wiadomości SMS (screenshot poniżej); Na razie to tyle. Czego mogą dotyczyć te problemy? Dodatkowo załączam informacje o telefonie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
ZduneX25 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 https://miuipolska.pl/forum/topic/8623-uci%C4%99ty-tekst-w-dymkach-czatu-sms/
kodens79 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja zainstalowalem sobie Hangouts . Zas apke ktora byla zainstalowana w telefonie wyrzucilem . Zaimportuj sobie kontakty jako vCard i wrzuc sobie do telefonu . Gdy w telefonie naciskasz na ikonke kontakty same sie zaladuja. Przepraszam za taka pisownie ale komputer cos mi szwankuje
Rekomendowane odpowiedzi