chciałem zadać kilka pytań bardziej doświadczonym kolegą ( ew. koleżanką )
Pytania :
1. Zastanawiam się nad kupnem Note 3 widziałem, że aktualnie dostępne są opcje 16/2 i 32/3
wybrałem napewno 32/3 na stronie ibuygou do kupienia jest za 219,90 z codem jest to 200 usd
widziałem też, że doostępny jest w trybie pre-order " lepsza " wersja 32/3 z lepszym procesorem i aparatem
Który wybrać cena róznicy to 30 usd ( uwzględniając kupon to 50 usd róznicy )
2. Kiedy dostępna będzie lepsza wersja ( narazie jest pre-order)
3. Rozumiem, że ibuygou nie wgra mi MuiPolska ( tak przypuszczam )
4. Czy przy wgrywaniu MuiPolska można uceglić fonik
5. Czy ew. jest ktoś kto by się tego podjął w Krakowie
6. Czy jest sens dopłacać 30/50 usd za lepszą konfigurację
7. Czy na ibuygou wykupując ubezp ( 5% ) chroni mnie to od cła i VAT ?
8. Jest to Fonik prod. Chinskiej więc jeszcze chciałem zapytać o dostosowanie do Euro ( co będzie potrzebne np. przejściówka na euro gniazdko przejściówka na USB )
9. Co dokupić do fonika ( z ibuygou ) ( np. szkło hartowane, powerbank [ jak tak to który ], case )
Pytanie
swistak
Witam,
Edytowane przez swistakchciałem zadać kilka pytań bardziej doświadczonym kolegą ( ew. koleżanką )
Pytania :
1. Zastanawiam się nad kupnem Note 3 widziałem, że aktualnie dostępne są opcje 16/2 i 32/3
wybrałem napewno 32/3 na stronie ibuygou do kupienia jest za 219,90 z codem jest to 200 usd
widziałem też, że doostępny jest w trybie pre-order " lepsza " wersja 32/3 z lepszym procesorem i aparatem
Który wybrać cena róznicy to 30 usd ( uwzględniając kupon to 50 usd róznicy )
2. Kiedy dostępna będzie lepsza wersja ( narazie jest pre-order)
3. Rozumiem, że ibuygou nie wgra mi MuiPolska ( tak przypuszczam )
4. Czy przy wgrywaniu MuiPolska można uceglić fonik
5. Czy ew. jest ktoś kto by się tego podjął w Krakowie
6. Czy jest sens dopłacać 30/50 usd za lepszą konfigurację
7. Czy na ibuygou wykupując ubezp ( 5% ) chroni mnie to od cła i VAT ?
8. Jest to Fonik prod. Chinskiej więc jeszcze chciałem zapytać o dostosowanie do Euro ( co będzie potrzebne np. przejściówka na euro gniazdko przejściówka na USB )
9. Co dokupić do fonika ( z ibuygou ) ( np. szkło hartowane, powerbank [ jak tak to który ], case )
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi