Skocz do zawartości
  • 0

[EDIT] - maile w czystym tekście niewyświetlane w całości [BYŁO:] Dodanie pliku pdf na pulpit

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam :)

Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mi4C. Dopiero wczoraj miałem czas go uruchomić i tak na szybko urodziły się 2 problemy/pytania.

1. Czy jest możliwość w prosty sposób dodać plik / skrót do pliku (pdf) na pulpicie ?     ES File explorer załatwił sprawę

2. Przypuszczam, że jakiś błąd - na liście kontaktów nie jestem w stanie wybrać kontaktów z litery "wyższej" niż L (mam na myśli kliknięcie w literkę z prawej strony-przewijanie działa ok ) Do L działa bez problemu, czasami udaje się wybrać Z lub #. Próba wybrania liter "powyżej" L skutkuje powrotem do L. Ktoś ma podobny efekt ? Dodam, że mam w książce ponad 750 kontaktów. Przyczyna : kontakty rozpoczynające się od PL znaków.

3. Maile w czystym tekście nie są wyświetlane w całości w poczcie - ucinane po kilkuset znakach. Szukałem dosyć długo ale nie jestem w stanie znaleźć czy to kwestia jakiegoś ustawienia :(

Dzięki.

Edytowane przez bartekc

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
Dnia 17.01.2016o07:03, vater napisał:

Masz kogo na literę Ł w kontaktach?

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Dzięki  za sugestię :)

Rzeczywiście - powodem były kontakty zaczynające się od polskich znaków. Po zmianie na "L" udało się wybrać do literki "R" ;) - potem jeszcze zmiana "Ś" na "S" i jest ok. Nie pomyślałem o tym bo zasugerowałem się, że cofa się "do połowy" kontaktów a nie konkretnej litery ;)

To może z jeszcze jednym tematem pomożesz ?

Maile w czystym tekście nie są wyświetlane w całości w poczcie - ucinane po kilkuset znakach. Szukałem dosyć długo ale nie jestem w stanie znaleźć czy to kwestia jakiegoś ustawienia :(

Generalnie po pierwszym dniu intensywnego korzystania z Mi4c wrażenia bardzo pozytywne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...