Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mi4C. Dopiero wczoraj miałem czas go uruchomić i tak na szybko urodziły się 2 problemy/pytania.
1. Czy jest możliwość w prosty sposób dodać plik / skrót do pliku (pdf) na pulpicie ? ES File explorer załatwił sprawę
2. Przypuszczam, że jakiś błąd - na liście kontaktów nie jestem w stanie wybrać kontaktów z litery "wyższej" niż L (mam na myśli kliknięcie w literkę z prawej strony-przewijanie działa ok ) Do L działa bez problemu, czasami udaje się wybrać Z lub #. Próba wybrania liter "powyżej" L skutkuje powrotem do L. Ktoś ma podobny efekt ? Dodam, że mam w książce ponad 750 kontaktów. Przyczyna : kontakty rozpoczynające się od PL znaków.
3. Maile w czystym tekście nie są wyświetlane w całości w poczcie - ucinane po kilkuset znakach. Szukałem dosyć długo ale nie jestem w stanie znaleźć czy to kwestia jakiegoś ustawienia
Pytanie
bartekc
Witam
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mi4C. Dopiero wczoraj miałem czas go uruchomić i tak na szybko urodziły się 2 problemy/pytania.
1. Czy jest możliwość w prosty sposób dodać plik / skrót do pliku (pdf) na pulpicie ?ES File explorer załatwił sprawę2.
Przypuszczam, że jakiś błąd - na liście kontaktów nie jestem w stanie wybrać kontaktów z litery "wyższej" niż L (mam na myśli kliknięcie w literkę z prawej strony-przewijanie działa ok ) Do L działa bez problemu, czasami udaje się wybrać Z lub #. Próba wybrania liter "powyżej" L skutkuje powrotem do L. Ktoś ma podobny efekt ? Dodam, że mam w książce ponad 750 kontaktów.Przyczyna : kontakty rozpoczynające się od PL znaków.3. Maile w czystym tekście nie są wyświetlane w całości w poczcie - ucinane po kilkuset znakach. Szukałem dosyć długo ale nie jestem w stanie znaleźć czy to kwestia jakiegoś ustawienia
Dzięki.
Edytowane przez bartekc3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi