Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za błyskawiczną odpowiedź :)

Tak jest tańszy, ale kolor biały a wolałbym czarny i zależy mi na zakupie na raty. Trochę mnie grudzień i styczeń wyczesał z kasy.

Opublikowano

1 rada, chcesz mieć pewny zakup z gwarancją, bierz sprawdzonych sprzedawców tutaj z forum. Niestety, ale TV_SAT jest... niedługo będzie istnieć, obstawiam, że za jakiś czas zniknie i pojawi się nowy sklep tego właściciela... w XFS jest też wersja 2/16 czarna, ale.. jest 4euro droższa (nie pytaj się dlaczego, bo nie mam pojęcia)  https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/196-xiaomi-mi4-2gb.html

Jeżeli zależy Ci na ratach to polecam Technos-Online oraz Accessories4You na allegro.

• Like 1
Opublikowano

Dlatego właśnie jestem na tym forum :) Dzięki za radę, na pewno wezmę to pod uwagę. Tych dwóch sprzedawców znam bardzo dobrze, gdyż kupowałem u nich Redmi 2.

Niestety nikt inny nie ma czarnego Mi4. 

Może jesteś w stanie polecić inny model Xiaomi w tej kasie? są jeszcze Mi4c, Mi4i itp. Niekoniecznie musi byc Mi4.

Opublikowano

Nie bierz z tv-sat. Mimo iż co do przebiegu transakcji nie mam zastrzeżeń to sprzedawca mnie i zapewne wielu innych oszukał dokładając jakąś noname ładowarkę zamiast oryginału.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, wilczewicz napisał:

Dlatego właśnie jestem na tym forum :) Dzięki za radę, na pewno wezmę to pod uwagę. Tych dwóch sprzedawców znam bardzo dobrze, gdyż kupowałem u nich Redmi 2.

Niestety nikt inny nie ma czarnego Mi4. 

Może jesteś w stanie polecić inny model Xiaomi w tej kasie? są jeszcze Mi4c, Mi4i itp. Niekoniecznie musi byc Mi4.

ew. Mi4c, nic innego teraz w tej cenie ciekawego nie ma... Mi4i się nie opłaca bo wychodzi Redmi 3 który jest.. lepszy i tańszy :D.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, wilczewicz napisał:

Dzięki wielkie za pomoc w wyborze smartfona na kolejne kilka lat :)

No nie wiem czy na kilka lat :) zaraz pokażą się jakieś nowości i będziesz zmiany :)

Opublikowano

Nie jestem typem osoby która goni za nowościami, tylko która raczej woli się nie denerwować przez wolno działający sprzęt. O ile ten będzie działał cały czas płynnie, to nie powinien skończyc jak pozostałe, czyli jako otwieracz do piwa, młote, piłka itp :) 

Opublikowano

No to zakupiłem swoje Xiaomi Mi4C 3/32Gb u Technos-a, jednak muszę trochę poczekać, gdyż sprzedawali telefony których nie mieli :(

Suma summarum zamawiam telefon, który musi dopiero przyjść chyba z Chin. Wszystko byłoby ok, gdybym nie dowiedział się o tym przpadkiem, podczas prośby o numer przesyłki, bo coś za długo do mnie jechała :P Mam tylko nadzieję że więcej niemiłych niespodzianek nie będziez :) 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...