Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo telefon RN2. Niestety, po którejś z końca grudnia aktualizacji przestało działać. Ktoś na forum pisał, że trzeba ręcznie odblokować biblioteki lub obsługę...drm.. nie wiem dokładnie, ale nic nie było wyjaśnione. Może ktoś znający sprawę pomoże.

Opublikowano

Mam Mi3. Miui 6.1.21. Zarówno na tym jak i poprzednich Miui aplikacja mi nie chodziła. Wyskakuje mi komunikat "Urządzenie nie wspiera wymaganego schematu DRM (-301).

Ktoś wie o co chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi po przejściu na 6.1.28 android 6 z kitkata przestało działać- ten sam błąd.

Najlepsze że wtedy miałem roota i działało a nie powinno a teraz nie mam a nie działa... Heh

Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE

Edit: przyszła aktualizacja i znowu działa ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już nie wiem co z tym nc+go, niby teraz działa ale po paru minutach wyskakuje błąd (-266),o co chodzi co oznacza ten błąd, ma ktoś tak podobnie?

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie też występuje ten problem pojawia się na przemian błąd (-123) i (-266) może komuś udało się uporać z tym problemem?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Czy ktoś już uporał się z tym problemem ? Na moim RN2 wszystko działało super na wersji MIUI 6.4.7. W ostatni piątek aktualizowałem 6.5.5 i pokazuje mi się następujący komunikat.

Screenshot_2016-05-08-21-14-58_pl.ncplus.canalplussportonline.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na RN2 mam problem z kodem błędu - 123 Wersja 8 6.8.4

Pomoże ktoś?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Na RN2 mam problem z kodem błędu - 123 Wersja 8 6.8.4

Pomoże ktoś?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Był już o tym temat, na chwilę obecną nic nie zrobisz, chyba że cofniesz się do wersji działającej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie a jest szansa na poprawę tego błędu ??

Jeśli masz redmi note 2 to powinno działać na 6.8.18.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mam 6.9.22 na RN3Pro i działa normalnie nc+ go

To jest ciekawe na Hm Note 1S nie działa, a na Redmi note 2 działa i napewno nie jest to wina roota.

Opublikowano (edytowane)

Błąd -123 to brak aktywnego DRM w sofcie (?) dlatego na jednych działa a na innych nie :(

Akurat dla RN3P ostatnia 5.1 czyli 6.8.18 działalo  a pierwsza 6.0 czyli 6.9.9 był -123 a następne 6.9.15 i 6.9.22 jest zaś OK

Edytowane przez us3r
Opublikowano

Niestety na Mi Note MIUI 8 nadal nie działa (nieznany błąd - 123) - nie wspierane DRM, czy wiadomo jak to ominąć - oprócz powrotu do starszej wersji MIUI :) 

Opublikowano
Niestety na Mi Note MIUI 8 nadal nie działa (nieznany błąd - 123) - nie wspierane DRM, czy wiadomo jak to ominąć - oprócz powrotu do starszej wersji MIUI  

Ponoć na wersji global działa, jest coś skopane w samym miuipolska, popytaj użytkowników którzy mają wersję global, miałem podobnie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam
Czy na Xiaomi Redmi note 3 pro na wersji 7.1.19 działa NC+ Go ? Czy nie ma z tą aplikacją problemów ?

Jeśli pytasz o miuipolska to może niedziałać, ale na globalu działa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...