Dr_Weltschmerz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, jest może ktoś kto posiada RN2 i mieszka w okolicy któregoś z tych miast? Potrzebowałbym pomocy, mianowicie- chciałbym spotkać się z taką osobą i spróbować włożyć jego baterię do swojego tel, by sprawdzić czy mam kopniętą baterię, czy mój telefon po prostu nie działa. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.
Boroslav Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja jestem z okolic Bydgoszczy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja jestem z okolic Bydgoszczy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Hej a z jakich okolic Bydgoszczy? Bo ja z Pałuk. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Gumciol Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Jeśli ci pasuje, jestem z Inowrocławia Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
rysib Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolega Dr_Weltschmerz chyba olał założony przez siebie wątek - proponuje go zamknąć ... chyba że chcemy policzyć ilu nas z Naszej Metropolii jest
Rekomendowane odpowiedzi