klimton Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ogromna prośba o sprawdzenie rn2 z mapami here z zestawem głośnomówiącym bluetooth. Chodzi mi o to czy po połączeniu się z zestawem bt mapy here odtwarzają dźwięki/teksty nawigowania na telefonie czy na zestawie bt, gdyż planuję zakup rn2, a to dla mnie najważniejsza funkcja. Z tego co do tej pory sprawdzałem u mnie: -nokia lumia 800 nie odtwarza -nokia lumia 735 odtwarza poprawnie -doogee x5 nie odtwarza Rozmowy głosowe działają na każdym z tych telefonów:) Dzięki za pomoc Edytowane 11 Stycznia 2016 przez klimton tagi
GarryMoveOut Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 A o jaki zestaw BT chodzi np?
klimton Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dokładnie o zestaw głośnomówiący w citroenie o nazwie Connecting Box . Ale podobnie powinno działać na większości zestawów.
GarryMoveOut Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Mogę sprawdzić ale jedynie na zestawie jabra drive. Dam znać jak sprawdzę Sprawdziłem z Jabra Drive i here gada przez Jabre PS. Tagi oddzielaj przecinkami Edytowane 11 Stycznia 2016 przez GarryMoveOut 1
klimton Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dzięki bardzo za pomoc. Jeżeli ktoś jeszcze może sprawdzić to byłbym wdzięczny:)
Rekomendowane odpowiedzi