Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nieustannie traciłem połączenie Apple Play Music z Chromecastem oraz scroblowanie do last.fm przestawało działać przy zablokowanym ekranie, i podejrzewam, że źródłem był ten sam problem, co w waszym przypadku:

Spróbujcie tego (podaje rozwiązanie do systemu po angielsku):

"Settings">"Additional settings">"Battery & perfomance">"Manage apps battery usage">"Choose apps">[Wybieramy aplikację, z którą chcemy być połączeni cały czas]>"Custom"> [rozwija się menu i szukamy pozycji "BACKGROUND NETWORK"]>zaznaczamy "Stay connected".

W skrócie: domyślnie po przejściu w stan czuwania telefon rozłącza wszystkie aplikacje w celu zaoszczędzenia energii. Rozwiązanie polega na wyborze aplikacji, które chcemy, aby były cały czas połączone.

Opublikowano

Jednak mi też to nie pomogło. Na dodatek ostatnio pojawiły się problemy z funkcją monitorowania snu i budzenia.

W Mi Band Tools i Mi Band Notify wszystko jest w porządku.

Gdzie może leżeć przyczyna problemów z MiFitem? Sprawdzałem wiele wersji i na każdej mam ten sam problem.

407edf87cc1c4ae68cf90c7cbce80c92.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że jeśli nie wybierzesz opcji odblokowania telefonu przez Mi Band wszystko jest ok. Miałem podobny problem z zaznaczonym odblokowaniem. Przeinstalowałem app nie włączyłem odblokowania i wszystko działa.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• mrosi zmienił(a) tytuł na Opaska mi band
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...