AngryPelikan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu zmagam sie z pewnym problemem, nie jest on póki co uciążliwy i mam nadzieje że znajdzie sie jakieś rozwiązanie. Mianowicie, zauważyłem, że kiedy podpinam mojego xiaomi mi4w do komputera za pośrednictwem kabla usb firmy xiaomi dołączonego do telefonu to jest względnie wszystko w porządku, czasami tylko przerywa połączeni, natomiast kiedy podłącze go jakimkolwiek innym kablem (próbowałem jakiegoś od noki i sony, nie wiem czy ma to znaczenie) to komputer telefonu ani nie widzi ani nawet nie ładuje. Dodam jeszcze że z ładowaniem jakąkolwiek ładowarką nie ma problemu, z tym wszystko jest w porządku. Miał może ktoś z was taki problem? Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2016 przez AngryPelikan
rafison Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Mam ten sam problem w swoim Redmi 3. Pod oryginalnym kablem nie da się ani ładować ani przesyłać pików, bo po chwili po prostu przerywa połączanie. Pod ładowarką nie ma tego problemu ładuje i nie przerywa. Na kablu od Nokii nie ma problemu z połączaniem z komputerem.
Nezumi Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wina kabla. Po prostu telefonowi dany kabel nie odpowiada, ot, cała zagadka.
Rekomendowane odpowiedzi