watrobkasmaczna Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Wersja MIUI: 5.12.31Posiadany smartfon: Redmi Note 2 PrimeJakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błęduWitam, szukałem tego wszędzie i nie mogę znaleźć. Nie mogę wysyłać MMS, mam ustawione APN pod sieć Play i włączoną transmisję danych. Wyskakuje błąd "Nie można wysłać wiadomości. Wiadomość nie zawiera poprawnych odbiorców." Myślałem, że usunięcie +48 przed numerem coś pomoże, niestety tak nie było. Już dostaje na głowę, bo pare razy coś wysłałem, ale jak to się stało to już nie mam pojęcia Pozdrawiam P.S. Używam stock'owej aplikacji. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez watrobkasmaczna
watrobkasmaczna Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Dostaje również komunikat "Nie można wysłać wiadomości. Osiągnięto maksymalną ilość niewysłanych wiadomości MMS"
skrzek Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Musisz wywalić MMSy które nie zostały wysłane i dopiero sprawdzić. Niewysłane masz oznaczone w wątkach czerwoną kropką (jeśli dobrze pamiętam)
watrobkasmaczna Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Ok, to pomogło na pewną część kontaktów, ale nadal mam komunikat "Nie można wysłać wiadomości. Wiadomość nie zawiera poprawnych odbiorców." przy niektórych, ech...
d3tr0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Mało kto tu pisze bo to co opisujesz to magia, nikt z tym problemów nie ma telefon sam sobie wszystko znajduje APN czy inne ustawienia do MMS. Może po prostu zmień rom i problemy się skończą ?
Winiu89 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Wyłącz powiadomienie o dostarczeniu wiadomości, może pomoże Wysłane z mojego Mi-4c
Rekomendowane odpowiedzi