Marcox Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czy jest możliwa wymiana baterii w Redmi 2 na mocniejsza niż fabryczna?
Nezumi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 "możliwość", fabrycznie większej nie dostaniesz, możesz przeszperać na alie za bateriami, ale... wątpię, abyś coś lepszego dorwał. Po 2 większa pojemność = większa bateria, więc...
joseph999 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 A dlaczego chcesz zmienić? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Marcox Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Czesto gram na telefonie oraz utrzymuje stałe połączenie 4G do aktualizacji poczty i zdarza się, że telefon koło 17 zaczyna już wyświetlać komunikaty o doładowaniu.
kulig007 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Po co bawić się w jakieś "większe" zamienniki, pogrubiać telefon. Rozwiązanie jest proste. Powerbank. Oczywiście od Xiaomi TapTap Tapatalk+MI4W
Przemysław Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Dnia 7.01.2016o10:30, kulig007 napisał: Po co bawić się w jakieś "większe" zamienniki, pogrubiać telefon. Rozwiązanie jest proste. Powerbank. Oczywiście od Xiaomi TapTap Tapatalk+MI4W Pozwolę sobie odświeżyć temat. Moim zdaniem lepiej kupić drugą baterię niż trzymać telefon z powerbankiem w ręku i się męczyć, do tego używanie telefonu podczas ładowania skraca żywotność baterii z tego co wyczytałem, ale to tylko jako ciekawostka, bo i tak pewnie nikt na to nie patrzy.
Rekomendowane odpowiedzi