Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej. Mój problem polega na tym że nie mogę pobrać żadnej aplikacji z google play, a właściwie pobrać do końca. Pobieranie rozpoczyna się, ale zawsze staje gdzieś w 3/4 postępu. Dzieję się tak ze wszystkimi pobieranymi aplikacjami. Telefon jest prawie pusty, limit pobierania bez wifi ustawiony na nieograniczony, jedyne co to na krótką chwilę nie mam karty SIM. Na początku czyli kilka dni temu wszystko działało jak należy.

Tel. Redmi Note 2

Android: 5.0.2

MIUI7

Sieć Virgin Mobile

Z góry dziękuję za pomoc.

Edytowane przez pm87
Opublikowano

Hej. Mój problem polega na tym że nie mogę pobrać żadnej aplikacji z google play, a właściwie pobrać do końca. Pobieranie rozpoczyna się, ale zawsze staje gdzieś w 3/4 postępu. Dzieję się tak ze wszystkimi pobieranymi aplikacjami. Telefon jest prawie pusty, limit pobierania bez wifi ustawiony na nieograniczony, jedyne co to na krótką chwilę nie mam karty SIM. Na początku czyli kilka dni temu wszystko działało jak należy.

Tel. Redmi Note 2

Android: 5.0.2

MIUI7

Sieć Virgin Mobile

Z góry dziękuję za pomoc.

Odinstaluj aktualizację sklep google play w aplikacjach

BTW może ktoś wie dlaczego tak się dzieje bo jest to wkurzajace i problem powraca

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Po odinstalowaniu aktualizacji dziala przycisk pobierania, ale nie pobiera ani 1 kb danych. Wczytuje ze pobiera i tak bez konca.

Screenshot_com.android.vending_2016-01-03-15-22-31.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...