mac82 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam, Nie wiem czy to właściwe miejsce ale od niedawna jestem użytkownikiem Mi4C 32GB i mam problem, że w wiadomościach sms nie wyśietlaja się zdjęcia (tylko puste kwadraciki) dopiero po kliknieciu w kwadracik przenosi mnie do zdjęcia. Nie ma tego problemu gdy przy zdjęciu napisze tekst. Ponadto pytanie czy aplikacja POCZTA ma możliwość działania w poziomie i w pionie?? U mnie nie obraca się. Znajdę pewnie jeszcze kilka innych problemów ale o nich napisze później.
Grzegorz93 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Jaka wersja oprogramowania? Aplikacja poczta działa tylko w pionie. U mnie na najnowszej wersji nie występuje problem z wiadomościami MMS. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Grzegorz93
mac82 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ściągnąłem właśnie najnowsza wersje z 31.12 i dalej to samo. To porażka że poczta działa tylko w pionie. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Jeszcze pytanie, pomimo tego że w ustawieniach poczty wyłączyłem opcje grupowanie w konwersacje to aplikacja systemowa poczty dalej tak układa wiadomości, czy ktoś miał podobny problem? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi