lukzar Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak włączyć w Miui animowane ikony - powiadomienia na pasku powiadomień? Korzystam z aplikacji typu cpu stats, która normalnie powinna w sposób aminowany pokazywać użycie procka na pasku powiadomień, natomiast po przejściu na Redmi Note 2 z Miui ikona jest tylko statyczna, to samo dotyczy innych aplikacji. Jest jakiś sposób aby to włączyć w opcjach telefonu? Wydaje mi się że już wszędzie przekopałem... Edytowane 28 Grudnia 2015 przez lukzar
0 skubi07 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie ma. Tak sobie pingpongi wymyśliły żeby wszystkie aplikacje miały swoją ikonę z siatki aplikacji na belce i tak musi być. Zawsze można zainstalować cm Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
0 lukzar Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wielkie dzięki za podpowiedź Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
0 ZduneX25 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nic z tym nie zrobisz, więc zamykam.
Pytanie
lukzar
Witam,
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak włączyć w Miui animowane ikony - powiadomienia na pasku powiadomień?
Korzystam z aplikacji typu cpu stats, która normalnie powinna w sposób aminowany pokazywać użycie procka na pasku powiadomień,
natomiast po przejściu na Redmi Note 2 z Miui ikona jest tylko statyczna, to samo dotyczy innych aplikacji.
Jest jakiś sposób aby to włączyć w opcjach telefonu? Wydaje mi się że już wszędzie przekopałem...
Edytowane przez lukzar3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi