Szczubi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć, mam problem z aparatem w Xiaomi Redmi Note 3 32GB. Mianowicie podczas robienia zdjęć z włączonym trybem HDR kółeczko zaczyna się długo kręcić po czym wyskakuje mi błąd, który załączam w obrazku. Proszę o pomoc. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Szczubi
Tomek_Tcz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie używaj hdr, zmień aplikację aparatu np. Na Google Aparat. Czekaj na nową wersję miui może poprawią. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
hhunter22 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zob reset ustawień do fabrycznych jeżeli Ci się chce. Może pomoże. Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Robiłem już raz reset do fabrycznych ponieważ przestały działać mi przyciski boczne. Z tym Google Aparat spróbuje, aczkolwiek irytuje mnie fakt że nie działa wbudowany.
Tajniak Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jaki masz soft? Oryginalny od Xiaomi, czy może przeszło to przez czyjeś rączki? Pytam z czystej ciekawości, bo aż sam u siebie przeklikałem wszystkie możliwości aparatu (swoją drogą, za dużo to ich nie było :P) i żadnego błędu nie miałem. Testowałem na MIUI 7.0.19
krzycz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 to jest jakiś lewy MIUI. A z innej beczki - działa Wam lokalizacja na zdjęciach z oryginalnej apki? U mnie mimo "Save Location" GPS nie łapie, a z apki Google'a od razu i bez przekłamań.
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jak to lewy MIUI? Sprzedawca zrobił mnie w kija i wgrał mi coś nielegalnego?
krzycz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 nielegalnego? Nie wiem. Nieoficjalnego - prędzej. 1
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 To mogę jakoś to zmienić na oficjalny? Podejrzewasz, że przez to mam jakieś dziwne błędy np. z tym aparatem?
krzycz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Niewykluczone. Zmienić możesz, ale jak to musiałbyś poszukać w dziale od RN3,bo nie używałem tej metody, a już to było opisywane
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mam również problem z poucinanymi okienkami wiadomości SMS. Z tego co czytałem na forach to jest normalne w tej wersji MIUI. Kiedy próbuje zaktualizować telefon, wyskakuje komunikat "No updates available". Swoją drogą orientujesz się jak zapisać kontakty na karcie SIM?
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Orientuje się ktoś czy da się obejść ten problem z aparatem bez formatowania?
Tajniak Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Na Twoim miejscu próbowałbym wrzucić oficjalny soft, z okienkiem od wiadomości też nic dziwnego nie widziałem (albo nie zwróciłem na to uwagi), a nigdy nie wiadomo, co dziwnego mogli wrzucić do tego softu, co aktualnie masz No i updatów przez Updater na tym oprogramowaniu raczej nie zrobisz ;P
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 W jaki sposób mogę wrzucić oficjalny soft? Jakiś mini poradnik?
hhunter22 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 W jaki sposób mogę wrzucić oficjalny soft? Jakiś mini poradnik? Próbowałeś poczytać i poszukać na forum? Użyj opcji szukaj. Znajdziesz w 5 sekund. Albo i szybciej Szczęśliwego Nowego Roku!!!
djrufi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) 31 minut temu, Szczubi napisał: W jaki sposób mogę wrzucić oficjalny soft? Jakiś mini poradnik? Jeśli angielski ci nie obcy to tutaj masz wszystko ładnie wyjaśnione co trzeba i jak to zrobić. Tylko PAMIĘTAJ INSTALUJĄC ORYGINALNY ROM będziesz miał do dyspozycji tylko język Chiński i Angielski. Oczywiście do czasu kiedy MIUI Polska wyda Polski rom. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez djrufi
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzięki Wolę przemęczyć się z angielskim, ale żeby wszystko grało
Rekomendowane odpowiedzi