Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, mam problem z aparatem w Xiaomi Redmi Note 3 32GB. Mianowicie podczas robienia zdjęć z włączonym trybem HDR kółeczko zaczyna się długo kręcić po czym wyskakuje mi błąd, który załączam w obrazku. Proszę o pomoc.

12463452_1117098161648131_777319029_n.jpg

Edytowane przez Szczubi
Opublikowano

Robiłem już raz reset do fabrycznych ponieważ przestały działać mi przyciski boczne. Z tym Google Aparat spróbuje, aczkolwiek irytuje mnie fakt że nie działa wbudowany.

Opublikowano

Jaki masz soft? Oryginalny od Xiaomi, czy może przeszło to przez czyjeś rączki?

Pytam z czystej ciekawości, bo aż sam u siebie przeklikałem wszystkie możliwości aparatu (swoją drogą, za dużo to ich nie było :P) i żadnego błędu nie miałem.

Testowałem na MIUI 7.0.19 ;)

Opublikowano

to jest jakiś lewy MIUI.

A z innej beczki - działa Wam lokalizacja na zdjęciach z oryginalnej apki? U mnie mimo "Save Location" GPS nie łapie, a z apki Google'a od razu i bez przekłamań.

Opublikowano

Niewykluczone. Zmienić możesz, ale jak to musiałbyś poszukać w dziale od RN3,bo nie używałem tej metody, a już to było opisywane 

Opublikowano

Mam również problem z poucinanymi okienkami wiadomości SMS. Z tego co czytałem na forach to jest normalne w tej wersji MIUI. Kiedy próbuje zaktualizować telefon, wyskakuje komunikat "No updates available". Swoją drogą orientujesz się jak zapisać kontakty na karcie SIM?

Opublikowano

Na Twoim miejscu próbowałbym wrzucić oficjalny soft, z okienkiem od wiadomości też nic dziwnego nie widziałem (albo nie zwróciłem na to uwagi), a nigdy nie wiadomo, co dziwnego mogli wrzucić do tego softu, co aktualnie masz ;)

No i updatów przez Updater na tym oprogramowaniu raczej nie zrobisz ;P

Opublikowano
W jaki sposób mogę wrzucić oficjalny soft? Jakiś mini poradnik?

Próbowałeś poczytać i poszukać na forum? Użyj opcji szukaj. Znajdziesz w 5 sekund. Albo i szybciej

Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Szczubi napisał:

W jaki sposób mogę wrzucić oficjalny soft? Jakiś mini poradnik? :D

Jeśli angielski ci nie obcy to tutaj masz wszystko ładnie wyjaśnione co trzeba i jak to zrobić. Tylko PAMIĘTAJ INSTALUJĄC ORYGINALNY ROM będziesz miał do dyspozycji tylko język Chiński i Angielski. Oczywiście do czasu kiedy MIUI Polska wyda Polski rom.

Edytowane przez djrufi
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...