wensz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć , mam pytanie czy można na redmi note 3 używać Google cardboard? Chodzi mi o wsparcie hardwarowe czyli czujniki . Czy mógłby ktoś to sprawdzić ? Czy działa śledzenie ruchu telefonu glowy. Mój telefon tego niestety nie obsługuje a 30 zł na apke trinus vr boli. Wolę się upewnić że redmi note 3 wspiera ta aplikacje zanim kupię tel. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez wensz
Cichq Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jakie czujniki? Do obracania głową? Pewnie tak. Nie obsługuje jednak NFC występującego w niektórych okularach, do odblokowania. A czy z aplikacją wszystko będzie ok, to będziesz musiał samemu sprawdzić BTW Apki ze sklepu Play można zwracać do jakiegoś tam czasu.
wensz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 mój aktulny telefon LG nie obsługuje własnie tego odczytywania położenia, a fajnieby było jakby w RN3 działało. Cichq mogłbyś na RN2 czy działa aplikacja cardboard ?
Antek Szprycha Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Działa. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
fantovsky Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Też sobie zakupiłem - tyle, że już nie kartonowe a "full wypas plastik" RITECH 3D II VR GOOGLE - i z tego co wiem (vr 360 video na yt działa) to będzie chodziło wszystko elegancko. Jak mi dojdą google to mogę coś napisać : p
wensz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja te swoje mam już jakiś rok. I ja właśnie jutro kupuję telefon. Także jak przyjdzie to napiszę też czy działa xd. Jak filmy 360 działają to reszta też będzie działać.
wensz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ezelab.ezevr Może ktoś pobrać te aplikacje i pokazać skrina? Wielkie dzięki
Antek Szprycha Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Proszę Cię bardzo. Choć już pisałem, że działa Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
wensz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 5 godzin temu, Antek Szprycha napisał: Proszę Cię bardzo. Choć już pisałem, że działa Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka kocham Cie
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi