Oratrix Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Moze ma ktos te słuchawki?W necie nic nie znalazłem....
makovic Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jak w necie nie znalazłes... To one nie istnieją Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Moim zdaniem, jak na ten typ słuchawek, nieopłacalne. Dostaniesz w Polsce Superluxy, SoundMagic, albo Pioneer, w podobnych cenach, z dużo lepszym wykonaniem i komponentami, o kwestii pasm i wzmocnień nie mówiąc.
Oratrix Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Dzięki Nezumi za normalną odpowiedź...to moze nieco więcej kaski i te?
Nezumi Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 4 minuty temu, Oratrix napisał: Dzięki Nezumi za normalną odpowiedź...to moze nieco więcej kaski i te? Niestety nie miałem ich i nie wiem jak grają i o ile ich "doki" działają nieźle (dobry dźwięk, wykonanie, ładne basy), tak tych HiFi jeszcze nie testowałem i ciężko mi coś sensownego na ich temat powiedzieć, ale jeżeli szukasz czegoś nausznego, to polecam firmę Superlux, lub Pionieer, cenowo można je w Polsce bardzo fajnie dorwać, a na prawdę jest to już sprzęt niezły, nie jestem pewny, czy SoundMagic robi jakieś nauszne, ale także możesz się rozejrzeć . Jak będę mieć jutro chwilę to mogę tutaj podrzucić kilka propozycji, tylko napisz mi, czego mniej więcej słuchasz, na czym najbardziej skupiasz uwagę .
Pete67 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tych MEIZU HD50 nikt z nas nie miał bo one wystartowały 15 listopada.... w newsach pisz że są fantastycznie wykonane, i tak samo grają. Pytanie tylko czy to prawda:) Mam Pistony 3 i są OK ale wkurza mnie plątanie się kabelka i ciągłe poszukiwanie gdzie słuchawka gdzie wtyczka. No i dokanałowe słuchawki jak dla mnie zbyt izolują od zewnątrz. Niby przez to lepiej brzmią..... ale czasem na zawał można odpaść gdy się zapomnę:) że za plecami żona coś chce
Tymcio Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Słuchawki podobno grają całkiem spoko, wg recenzji na międzynarodowym forum Meizu. Sam będę je zamawiał gdzieś za 2 tyg sobie
strong6 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam te słuchawki od 2 tygodni. Zamówiłem na gearbest przed świętami razem z xiaomi piston iron (hybrid dual drivers) Są rewelacyjnie wykonane brzmienie - fantastyczne. Polecam z czystym sercem.
Eragon Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Powinienem to napisać rok temu, ale też mam te słuchawki gdyby ktoś pytał
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi