Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :)
Ostatnio zakupiłem Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Wszystko spoko, jestem mega zadowolony ale okazało się, że gdy z kimś rozmawiam to głośnik od rozmów bardzo szeleści/charszczy czy jak to inaczej nazwać. Muszę ściszać do połowy żeby dało się coś usłyszeć.

Ma ktoś taki sam problem? Odsyłać na gwarancję czy to może być coś co mogą naprawić aktualizacją? 
Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Mam ten sam problem w Mi4c, na pewno nie jest to problem z głośnikiem, bo raz jest lepiej raz gorzej, raz na Maxa głośność i jest czysty dźwięk, drugi raz są jakieś takie dziwne jakby głośnik padł...

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No właśnie dlatego wolę tutaj napisać i się czegoś dowiedzieć niż płacić za przesyłki i być bez telefonu...
Mam nadzieję, że jest tak jak mówisz że głośnik jest spoko. Ale jeśli by tak było to wszyscy mieliby problem...

Opublikowano

Ja tez miałem problem z tym głośnikiem bardzo słabo słyszałem rozmówcę ledwo co próbowałem wszystkiego aż wkoncu zamówiłem głośnik z Aliexpres bo nie chciało mi się bawić w wysyłkę wymieniłem go prosta sprawa i teraz jest za***iście i głośno

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...