kaloszer Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Niestety udało mi się zniszczyć wejście poprzez usiądnięcie na nim podczas pracy. (tel w tylnej kieszeni) Stąd moje pytanie, gdzie mogę dostać takie ustrojstwo? Na ali nie mogę znaleźć i martwię się, że bezpowrotnie straciłem spotify na redmi po 2 tygodniach. A i odesłanie serwisowe odpada z gry bo już rozkręcałem i próbowałem majstrować :).
ddr Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Leży u mnie redmi 1 z uwalonym gniazdem wyświetlacza, wiec będzie prawdopodobnie na części. Gniazdo pasuje do kilku modeli z rodziny redmi, nie wiem jak z note2, możesz cyknąć fotki płyty głównej od spodu to porównam.
kaloszer Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 5 minut temu, ddr napisał: Leży u mnie redmi 1 z uwalonym gniazdem wyświetlacza, wiec będzie prawdopodobnie na części. Gniazdo pasuje do kilku modeli z rodziny redmi, nie wiem jak z note2, możesz cyknąć fotki płyty głównej od spodu to porównam. @ddr Jak się nie mylę jest to ta część. https://i.gyazo.com/21760982bce19f890fbc17dcaf1aaf74.png
ddr Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ciutkę inne, ale pasuje. Będziesz chciał samo gniazdo czy wysyłasz do mnie? Tylko jeszcze obgadam sprawę z właścicielem, póki co nie odpisuje.
kaloszer Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 Raczej wezmę samo gniazdo :). Jak coś to PW.
Rekomendowane odpowiedzi