Nalgen Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam, Rozważam zakup tego telefonu. W chwilę przed zakupem zwróciłem uwagę na 2 wersję (2 sieci w Chinach) LTE. Czy kupując ten telefon mam pewność, że będę mógł korzystać z LTE w Polsce? Z góry dziękuję i pozdrawiam I takie pytanie ogólne: czy warto kupić akureat ten telefon? Czy po tych kilku miesiącach użytkowania jednak polecacie szukać czegoś innego?
MD13 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam, Rozważam zakup tego telefonu. W chwilę przed zakupem zwróciłem uwagę na 2 wersję (2 sieci w Chinach) LTE. Czy kupując ten telefon mam pewność, że będę mógł korzystać z LTE w Polsce? Z góry dziękuję i pozdrawiam I takie pytanie ogólne: czy warto kupić akureat ten telefon? Czy po tych kilku miesiącach użytkowania jednak polecacie szukać czegoś innego? Fonik będzie śmigał na LTE. Ja mam redmi note LTE i wszystko gra. Co do fonu to już oczywiście kwestia kasy. Ale zamiast rd2 popatrzył bym na rd3. Jest to nowość, metalową obudowa tak jakby dopracowany rd2 i nie wiele droższa. Minus brak polskiego romu teraz. Trzeba trochę poczekać. A jeśli chcesz jeszcze dołożyć to seria MI. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
Marcin.M Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 mam wrażenie że odkąd operatorzy uruchomili LTE to sieci H+,H,3G działają jak krew z nosa. niewiem czym to idzie ale wcześniej na H+ to net zaiwaniał, a teraz bez LTE / 4G nie da się przeglądać internetu
Nalgen Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Właśnie kupiłem telefon Specjalnie zadzwoniłem do spzredawcy, który potwierdził, że oferowana wersja działa na polskim lte. Rozważałem też redmi note 3, ale cena jest zbyt wysoka w stosunku do rn2. Telefon chcę kupić od razu w Polsce, a rn3 kosztuje ok. 250zł więcej. Skoro interesuje mnie ta klasa urządzeń to nie da się ukryć, że szukam możliwie taniego telefonu. Zwłaszcza, że za dopłatę miałbym tylko 3gb ram i większą baterią - tylko to mnie interesuje. Gdy mówimy o kwocie blisko tysiąca złotych pojawia się masa innych urządzeń wartych zakupu. Musiałbym więc od nowa poznwać rynek, tym razem w tym segmencie cenowym. Oczywiście jest opcja zamówienia z Chin, ale znając moje szczęście do tych ~220 dolarów za redmi note 3 32gb dowalą mi vat i wyjdzie już drogo. Zwłaszcza, że przy obecnym kursie nawet te 220 dolarów to sporo - a i czekaj jeszcze nawet 2 miesiące... I nie można zapominać, że być może cena wzrośnie o vat. Oczywiście można poczekać aż stanieje, ale to raczej nie ma sensu, bo telefon chciałbym kupić teraz. Inna rzecz, że dla 3gb ramu i większej baterii chyba nie warto czekać kilka miesięcy. Za tak długi okres czasu może się wiele pzrecież wydarzyć, może zdążę już wymienic telefon
MD13 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 30 minut temu, Nalgen napisał: Właśnie kupiłem telefon Specjalnie zadzwoniłem do spzredawcy, który potwierdził, że oferowana wersja działa na polskim lte. Rozważałem też redmi note 3, ale cena jest zbyt wysoka w stosunku do rn2. Telefon chcę kupić od razu w Polsce, a rn3 kosztuje ok. 250zł więcej. Skoro interesuje mnie ta klasa urządzeń to nie da się ukryć, że szukam możliwie taniego telefonu. Zwłaszcza, że za dopłatę miałbym tylko 3gb ram i większą baterią - tylko to mnie interesuje. Gdy mówimy o kwocie blisko tysiąca złotych pojawia się masa innych urządzeń wartych zakupu. Musiałbym więc od nowa poznwać rynek, tym razem w tym segmencie cenowym. Oczywiście jest opcja zamówienia z Chin, ale znając moje szczęście do tych ~220 dolarów za redmi note 3 32gb dowalą mi vat i wyjdzie już drogo. Zwłaszcza, że przy obecnym kursie nawet te 220 dolarów to sporo - a i czekaj jeszcze nawet 2 miesiące... I nie można zapominać, że być może cena wzrośnie o vat. Oczywiście można poczekać aż stanieje, ale to raczej nie ma sensu, bo telefon chciałbym kupić teraz. Inna rzecz, że dla 3gb ramu i większej baterii chyba nie warto czekać kilka miesięcy. Za tak długi okres czasu może się wiele pzrecież wydarzyć, może zdążę już wymienic telefon Mogłeś jeszcze popatrzeć na xioamiforsale.com z Czech. Tam rd3 2/16GB wychodzi jakieś 790 zł. Lub rd3 3/32GB około 930zł. Ni ma vatu , ale trzeba trochę czekać.
Nezumi Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi