michalek_101 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam,mam problem z wysłaniem sms na ruch premium wyskakuje mi informacja "usługa niedostępna z powodu założonej blokady na ruch premium " JAK TO ODBLOKOWAĆ ?
Nezumi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 1 minutę temu, michalek_101 napisał: Witam,mam problem z wysłaniem sms na ruch premium wyskakuje mi informacja "usługa niedostępna z powodu założonej blokady na ruch premium " JAK TO ODBLOKOWAĆ ? Obstawiam, że u operatora. Nie widziałem nigdzie opcji blokującej sms premium w telefonie.
michalek_101 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 45 minut temu, Nezumi napisał: Obstawiam, że u operatora. Nie widziałem nigdzie opcji blokującej sms premium w telefonie. Ok, WIELKIE DZIĘKI. Pozdrawiam
Bogas Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 45 minut temu, Nezumi napisał: Obstawiam, że u operatora. Nie widziałem nigdzie opcji blokującej sms premium w telefonie. Ok, WIELKIE DZIĘKI. Pozdrawiam Na 1000% u operatora. Mamy 3 rodzaje SMS-ów. 1 krótkie numery zapraszajace zwykle na 7 się zaczynająca numeracja. Są za free 2 SMS-y subskrypcyjne płatne przy otrzymywaniu. Tak zwane Premium MT lub subskrybcjeMT. Zwykle uruchamiane po odeslaniu wiadomości na SMS zapraszajacy lub po wpisaniu w formularz "za dostęp" do stron,filmów. 3 SMS-y Premium jednorazowo płatne np SMS charytatywny. Wszystkie blokuje się u operatorów. Wiem bo u jednego pracuje. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi