Wiskoler Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam ponownie. Mam od czasu do czasu dziwna ikone na pasku powiadomień w moim Redmi Note 2. Na zrzucie to druga od lewej, czerwona. Kształtem przypomina ikonę baterii, ale jest trochę krótsza. Tutaj jest czerwona, a czasami jest biała i do połowy jakby "wypełniona".
pk.waw Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie jestem pewien, czy to dobry trop, ale jakie urządzenia masz podłączone po bluetooth?
Nezumi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie jest to czasami MiBand czy coś w tym stylu?
Wiskoler Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 18 minut temu, Nezumi napisał: Nie jest to czasami MiBand czy coś w tym stylu? Przez BT mam podłączoną słuchawkę Platronicsa MT55
Nezumi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Przed chwilą, Wiskoler napisał: Przez BT mam podłączoną słuchawkę Platronicsa MT55 Jeżeli wyłączysz BT, ikonka ta dalej widnieje?
Wiskoler Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Przed chwilą, Nezumi napisał: Jeżeli wyłączysz BT, ikonka ta dalej widnieje? Zdaje sie że trop BT był prawidłowy. Po odłączeniu słuchawki, ikona znikła, po podłączeniu wróciła. A na słuchawce komunikat o jednej godzinie rozmów. Czy li jak jest czerwona ikona - znaczy kończy sie akumulator i trzeba się podłączyć do zasilania. Problem rozwiązany. Pozostaje drugi związany z przełączaniem słuchawki BT na wewnętrzną po odebraniu przez osobę do której się dzwoni, ale to opisałem w innym wątku, zgłoszonym przez innego użyszkodnika.
Nezumi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi