Mieczysław Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Siemanko Proszę o pomoc w ostatecznej decyzji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 22 minuty temu, Mieczysław napisał: Siemanko Proszę o pomoc w ostatecznej decyzji Prosisz na forum MIUI o decyzje... jakiś tam OPT, czy Mi Note Pro? To ci powiem, że 90% osób tutaj powie, ze MiNote Pro . Zależy czy interesuje Cię OxygenOS (jakkolwiek to działa i jakiekolwiek ma to wsparcie), czy MIUI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mieczysław Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Masz rację Szczerze mówiąc nie pomyślałem o tym, ale zawsze te 10% może powiedzieć coś co by mnie zainteresowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 44 minuty temu, Mieczysław napisał: Masz rację Szczerze mówiąc nie pomyślałem o tym, ale zawsze te 10% może powiedzieć coś co by mnie zainteresowało. YT Takie szybkie porównanie obu, każdy ma swoje + i -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts