adagio Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Witam zaznaczyłem sobie w managerze plików folder jako prywatny, ustawiłem kod dostępu, wszystko pięknie ładnie, tylko powiedzcie mi tylko moi drodzy jak się teraz do tego dostać? folder zniknął i nie mogę go nigdzie znaleźć... Pozdrawiam Adagio
0 makovic Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Wejdz do apki galeria=>chmura a następnie pociągnij ekran w dół. Tak przynajmniej jest z ukrytymi zdjęciami Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
0 zielonyBB Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 A może w aplikacji Pliki wejść w Telefon, potem guzik z trzema kropkami i opcja Pokaż ukryte pliki i katalogi ? Zgaduje bo nie bawilem się tym.
0 Grzesiuso Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 4 godziny temu, adagio napisał: Witam zaznaczyłem sobie w managerze plików folder jako prywatny, ustawiłem kod dostępu, wszystko pięknie ładnie, tylko powiedzcie mi tylko moi drodzy jak się teraz do tego dostać? folder zniknął i nie mogę go nigdzie znaleźć... Pozdrawiam Adagio Wejdź w pliki, następnie przeciągnij ekran w dół i masz pliki prywtne. 1
0 makovic Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 4 godziny temu, adagio napisał: Witam zaznaczyłem sobie w managerze plików folder jako prywatny, ustawiłem kod dostępu, wszystko pięknie ładnie, tylko powiedzcie mi tylko moi drodzy jak się teraz do tego dostać? folder zniknął i nie mogę go nigdzie znaleźć... Pozdrawiam Adagio Wejdź w pliki, następnie przeciągnij ekran w dół i masz pliki prywtne. Tak, wcześniej się pomyliłem. Sposób kolegi powinien spokojnie bujać. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
0 adagio Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 13 godzin temu, Grzesiuso napisał: Wejdź w pliki, następnie przeciągnij ekran w dół i masz pliki prywtne. Trzeba przeciągnąć w dół i przytrzymać dzięki pomogło.
0 ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
adagio
Witam
zaznaczyłem sobie w managerze plików folder jako prywatny, ustawiłem kod dostępu, wszystko pięknie ładnie, tylko powiedzcie mi tylko moi drodzy jak się teraz do tego dostać? folder zniknął i nie mogę go nigdzie znaleźć...
Pozdrawiam Adagio
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi