Emiren Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Witam. Od kilkunastu dni jestem zainteresowany kupnem opaski, i ewentualnie słuchawek. Jednak nie mam kompletnie pojęcia, gdzie wyjdzie to na najtaniej. Kupno w polskich sklepach, zagranicznych, czy na stronach aukcyjnych? Wiecie gdzie mogę kupić te rzeczy osobno najtaniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Gearbest, Iboygyou, Aliexpres, jd.com, geekbuying, etc, etc. Może troszkę poszukasz i Sprawdzisz sobie ceny. XRN2 by Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiren Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 O dzięki. Czyli mam rozumieć, że starszą wersję dostanę za ok. 20 $ a nową za 30$? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Nową opaske kupisz za około 26$ ,tylko na obecną chwilę nie mają ją w sklepach. Ją już czekam 2 tyg. i zaczynam być wkurwiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiren Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 A gdzie kupiłeś za te 26$? Wczoraj była premiera, więc tak szybko może nie przyjść... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Zamówił em na baygou wtedy jeszcze za26$. Teraz się podnieśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts