esurio77 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Witam, używam słuchawek bezprzewodowych, słuchawki łączą się, wszystko działa, a po około 20 min. słuchania przestaję słyszeć muzykę. Słuchawki mają kilka wbudowanych komunikatów, więc słyszę po chwili "pairing failed". Telefon natomiast pokazuje, że urządzenie jest podłączone i udaje, że wszystko jest w porządku. Nie pomaga włączanie/wyłączanie/tryb szukania w słuchawkach, nie pomaga aplikacja zarządzająca blututem. Jeżeli wyłączę b/t w telefonie, nie mogę go ponownie włączyć (w menu ustawień suwak sie przesuwa, na moment zapala i natychmiast wraca do stanu "wyłączony" a przełącznik w menu ściąganym z góry świeci ciemniej niż zwykle i nie można go wyłączyć). Nie mam chwilowo drugiego telefonu ani innego urządzenia, które mógłbym skomunikować przez b/t dla próby, więc nie wiem po której stronie leży problem. Telefon to RedRice z zainstalownym ostatnim uaktualnionym romem. Czy ktoś ma jakiś pomysł albo widział coś podobnego? Z góry dzięki. Wysłane z RedRice/MIUI przy użyciu Tapatalk Edytowane 24 Listopada 2015 przez esurio77
ZduneX25 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi