Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalowałem podobną modyfikację dla polepszenia dźwięku, i skończyło się ponowną instalką Andka:sad:

Możesz spróbować, ale wszystko robisz na własną odpowiedzialność. Ja zostałem przy dobrym starym Viperze FX.

Opublikowano

Działa, jednak mało możliwości konfiguracji, tylko 3 profile i manual. Viper mimo konieczności włączania SEL jakoś lepiej mi podchodzi.

A co do ponownej instalacji andka, to mając TWRP dobrze zrobić kopie przed eksperymentem, w razie czego mamy sprawny system w kilka minut, dokładnie jak z przed eksperymentu.

Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.12 PL

Opublikowano
7 minut temu, Gawronnek napisał:

Działa, jednak mało możliwości konfiguracji, tylko 3 profile i manual. Viper mimo konieczności włączania SEL jakoś lepiej mi podchodzi.

A co do ponownej instalacji andka, to mając TWRP dobrze zrobić kopie przed eksperymentem, w razie czego mamy sprawny system w kilka minut, dokładnie jak z przed eksperymentu.

No właśnie. Ja kopii nie zrobiłem, i skończyło się jak się skończyło. Kopia to podstawa przed każdą modyfikcją.

Opublikowano

Tak, zdecydowanie lepsza niż bez. Z tym że sprawdzałem do na głośniku zewnętrznym, mam ten mały okrągły Xiaomi. Nie sprawdzałem na głośniku telefonu, bawiłem się nim krótko, bo w porównaniu z Viperem wypadł słabo pod względem konfiguracji, nie dźwięku. Jeśli się pobawić manualnym equalizerem to pewnie, to pewnie można osiągnąć podobne efekty do Vipera.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...