Jonywalker Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Czy ktos instalował na telefonie Dolby ATMOS ?http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446
krycho22 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Instalowałem podobną modyfikację dla polepszenia dźwięku, i skończyło się ponowną instalką Andka Możesz spróbować, ale wszystko robisz na własną odpowiedzialność. Ja zostałem przy dobrym starym Viperze FX.
Gawronnek Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Działa, jednak mało możliwości konfiguracji, tylko 3 profile i manual. Viper mimo konieczności włączania SEL jakoś lepiej mi podchodzi. A co do ponownej instalacji andka, to mając TWRP dobrze zrobić kopie przed eksperymentem, w razie czego mamy sprawny system w kilka minut, dokładnie jak z przed eksperymentu. Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.12 PL
krycho22 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 7 minut temu, Gawronnek napisał: Działa, jednak mało możliwości konfiguracji, tylko 3 profile i manual. Viper mimo konieczności włączania SEL jakoś lepiej mi podchodzi. A co do ponownej instalacji andka, to mając TWRP dobrze zrobić kopie przed eksperymentem, w razie czego mamy sprawny system w kilka minut, dokładnie jak z przed eksperymentu. Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.12 PL No właśnie. Ja kopii nie zrobiłem, i skończyło się jak się skończyło. Kopia to podstawa przed każdą modyfikcją.
Jonywalker Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 a jakość dzwięku po wgraniu lepsza ?
Gawronnek Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Tak, zdecydowanie lepsza niż bez. Z tym że sprawdzałem do na głośniku zewnętrznym, mam ten mały okrągły Xiaomi. Nie sprawdzałem na głośniku telefonu, bawiłem się nim krótko, bo w porównaniu z Viperem wypadł słabo pod względem konfiguracji, nie dźwięku. Jeśli się pobawić manualnym equalizerem to pewnie, to pewnie można osiągnąć podobne efekty do Vipera. Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.12 PL
Rekomendowane odpowiedzi