kudlaty.1991 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Cześć, Swojego XRN2 kupiłem z drugiej ręki. Gość uprzedził mnie ze nie wygrywał cotygodniowych aktualizacji. Po włączeniu telefonu widzę logo miuipolska.pl wiec nie muszę kombinować z wgrywaniem. Przeglądając wątek o czasie pracy na baterii zdecydowałem się wgrać wersje 5.10.22 W obecnej chwili mam taką wersje: Z mojej strony pytania: A) Czy wystarczy teraz dokonać aktualizacji przez aplikację "aktualizacje" czy muszę kombinować z recovery? mogę wgrać dowolną wersje czy muszę aktualizować po kolei do wersji której chce docelowo używać? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Musisz spróbować przez aktualizacje, wydaje się że powinno się udać. Możesz dowolną. 1
kudlaty.1991 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Wszystko się udało. Dzięki za pomoc można zamykać / kasować Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi