Puchaty Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Cześć witam wszystkich. Dziś używałem mój telefonik do nawigacji i umieściłem go w uchwycie do Nokii. Szczęki przyciskały przycisk zasilania i chyba również przycisk zmniejszenia głośności i telefon się wyłączył. Po włączeniu telefonu w trakcie uruchamiania zaczęły pojawiać mi się dziwne słowa aż do tej ikonki w prawym dolnym rogu. Cały obrazek załączam do postu. Teraz jest tak za każdym uruchomieniem. Pytanie moje jest takie - jak się go pozbyć i sprawić żeby wrócił śliczny i kolorowy obrazek i co zrobić lub czego nie robić żeby to się nie powtórzyło? Wgrałem ponownie ponownie Hermes 5.11.12 ale to nic nie dało. Wyłączyłem tel i włączyłem trzymając przycisk zmniejszania głośności - uruchomił się Fastboot czyli poprawnie. Z przyciskiem zwiększenia głośności też wchodzi mi ładnie do recovery. Nie robiłem tylko wipe czekam, aż mi się zrobi pełna kopia na działające juz konto google i wtedy to zrobię. Do dziś działał idealnie czyżby to nowy atak terrorystyczny na mój śliczny telefonik? A tak na serio może ktoś się już z tym spotkał? Telefon z allegro od tv_sat, ma koło miesiąca po pełnym wipe i wgraniu miui pl zgodnie z procedurą 1.
Puchaty Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 Cześć witam wszystkich. Dziś używałem mój telefonik do nawigacji i umieściłem go w uchwycie do Nokii. Szczęki przyciskały przycisk zasilania i chyba również przycisk zmniejszenia głośności i telefon się wyłączył. Po włączeniu telefonu w trakcie uruchamiania zaczęły pojawiać mi się dziwne słowa aż do tej ikonki w prawym dolnym rogu. Cały obrazek załączam do postu. Teraz jest tak za każdym uruchomieniem. Pytanie moje jest takie - jak się go pozbyć i sprawić żeby wrócił śliczny i kolorowy obrazek i co zrobić lub czego nie robić żeby to się nie powtórzyło? Wgrałem ponownie ponownie Hermes 5.11.12 ale to nic nie dało. Wyłączyłem tel i włączyłem trzymając przycisk zmniejszania głośności - uruchomił się Fastboot czyli poprawnie. Z przyciskiem zwiększenia głośności też wchodzi mi ładnie do recovery. Nie robiłem tylko wipe czekam, aż mi się zrobi pełna kopia na działające juz konto google i wtedy to zrobię. Do dziś działał idealnie czyżby to nowy atak terrorystyczny na mój śliczny telefonik? A tak na serio może ktoś się już z tym spotkał? Telefon z allegro od tv_sat, ma koło miesiąca po pełnym wipe i wgraniu miui pl zgodnie z procedurą 1. Hmmm chyba jednak coś jest na rzeczy właśnie gra Legendarni tytani przerwała połączenie z internetem a z góry ekranu wyświetliła się połowa ikonki robocika androida. Dziwne bo nie mogłem zrobić zrzutu ekranu. Również przestało mi się jedno zdjęcie do chmury Xiaomi mimo, że mam (sprawdzałem) synchro zdjęć wyłączona. Będę robił wipe jak najszybciej, ale wszystkie rady mile widziane. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Puchaty Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Panowie sprawa jest banalna. Okazało się, że zastosowany temat zmienia również ekran bootowania kiedy telefon się uruchamia Dziękuję i proszę zamknąć temat. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi