TONYK Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Mam problem przy instalacji TWRP na RM Note 2. Podczas podłączania wyłączonego telefonu wyrzuca błąd instalacji sprzętu. Sterowniki zainstalowane z linku z tutka z miui com (MT6577 USB VCOM drivers). Jak to rozwiązać?
KrzysiekGP Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Masz win10 czy win7? Jeśli 10 to się nie da - te stery nie są dla 10 dedykowane. Jeśli masz 7 to zmień port USB i spróbuj ponownie. Ewentualnie na innym kompie. Kilka razy instalowałem wg podanego przez Ciebie linku i wszystko działa.
bosspotato Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 jest sposób na win10, trzeba uruchomić w trybie zaawansowanej opcji rozruchu i wybrać z wyłączoną opcją wymuszania podpisów sterowników, opcja 7 bodajże.
kizio9 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam, podłączam się do tematu mam podobny problem na Redmi Note 2 lecz win 8.1. Wygląda na to że windows wymusza instalację swoich sterowników ale co chwilę odrzuca urządzenie i próbuje je wgrać na nowo. Jak można temu zaradzić?
Rekomendowane odpowiedzi