digiboy Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Witam Chciałem kupić Mi4C z Chin. Mam pytanie dotyczące sklepu http://www.banggood.com http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001868.html Macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Czy to są na pewno oryginalne telefony? Z kuponem wychodzi mi 979.19 zł (wpisałem kupon na zniżkę 6%). Dostanę gdzieś lepszą cenę. A może są lepsze sprawdzone sklepy. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
prawyskarland Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie znajdziesz lepszej ceny. Ja dałem 1250 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Mayex Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam Chciałem kupić Mi4C z Chin. Mam pytanie dotyczące sklepu http://www.banggood.com http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001868.html Macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Czy to są na pewno oryginalne telefony? Z kuponem wychodzi mi 979.19 zł (wpisałem kupon na zniżkę 6%). Dostanę gdzieś lepszą cenę. A może są lepsze sprawdzone sklepy. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam A jak z vatem?
digiboy Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie wiem jak z VAT. Mam małe doświadczenie w zakupach z Chin. Taka cene pokazuje mi w koszyku. Pewnie jak prawyskarland dal 1250zl to pewnie to bez vat. Czy 1250 to bez vat. Dobrze rozumiem, że paczka może zostać oclona i wtedy będzie cło i vat?
Green Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Na telefon jest 23% VAT są zwolnione z cła
digiboy Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Mam pytanie czy zawsze celnicy zatrzymują i każą płacić VAT. Czy jest szansa, że uda się nie zapłacić. Jak zamówie z ibuygou to będę miał gwarancje że kwota jaką zapłace będzie kwotą ostateczną?
makovic Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Możesz się ubezpieczyc od cła... Musisz tylko za to zapłacić parę $. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Elderbary Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie ma cła na telefony, jest VAT 23% Ja kupowałem na IBG dokupiłem ubezpieczenie od VAT'u ale nie musiałem z tej opcji skorzystać lecz generalnie polecam się zabezpieczyć
makovic Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie ma cła na telefony, jest VAT 23% Ja kupowałem na IBG dokupiłem ubezpieczenie od VAT'u ale nie musiałem z tej opcji skorzystać lecz generalnie polecam się zabezpieczyć Potwierdzam, sorry za pomyłkę. Zamiast cła jest VAT. Mój błąd. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
spawach Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Podłącze się pod temat. Kupiłem na Banggood Mi4C, został wysłany 07.11 do Holandii a 18.11 do Polski. Niestety do tej pory status trackingu się nie zmienił i cały czas jest "The item is on transport to the country of destination". Opóźnienie spowodowane Świętami ? Pisałem do poczty w Holadnii i czas dostawy powinien być od 3 do 5 dni roboczych. Wczoraj rozmawiałem z Panią ze sklepu, prosiła żebym jeszcze poczekał że mogą być opóźnieni, długo to wszystko trwa i nie wiem czy składać reklamację czy jeszcze poczekać chwilę? O
MD13 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 4 minuty temu, spawach napisał: Podłącze się pod temat. Kupiłem na Banggood Mi4C, został wysłany 07.11 do Holandii a 18.11 do Polski. Niestety do tej pory status trackingu się nie zmienił i cały czas jest "The item is on transport to the country of destination". Opóźnienie spowodowane Świętami ? Pisałem do poczty w Holadnii i czas dostawy powinien być od 3 do 5 dni roboczych. Wczoraj rozmawiałem z Panią ze sklepu, prosiła żebym jeszcze poczekał że mogą być opóźnieni, długo to wszystko trwa i nie wiem czy składać reklamację czy jeszcze poczekać chwilę? O Ja mam tak samo z moim zamówieniem słuchawek. Pozostaje tylko czekać
loader77 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 2 godziny temu, spawach napisał: Podłącze się pod temat. Kupiłem na Banggood Mi4C, został wysłany 07.11 do Holandii a 18.11 do Polski. Niestety do tej pory status trackingu się nie zmienił i cały czas jest "The item is on transport to the country of destination". Opóźnienie spowodowane Świętami ? Pisałem do poczty w Holadnii i czas dostawy powinien być od 3 do 5 dni roboczych. Wczoraj rozmawiałem z Panią ze sklepu, prosiła żebym jeszcze poczekał że mogą być opóźnieni, długo to wszystko trwa i nie wiem czy składać reklamację czy jeszcze poczekać chwilę? O Ja zamowilem kamerka i akcesoria xiaomi, status ktory masz u mnie wisial prawie miesiac i tez zaczelem sie denerwowac, ale juz od 1.12 jest wer warszawa a wiec czekaj bo maja pewnie spore opoznienie
Rekomendowane odpowiedzi