h6L2i Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam Mam problem z ta apką dotyczący poeiadomień. Messenger ma włączony autostart a i tak wiadomości dopiero wyskakują przy włączeniu ekranu. Ktoś się z tym spotkał? Dodam, że hangouts działa w tej kwestii bez zarzutu i ma identyczne prawa. Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka Tak samo zachowuje się messenger w redmi note 2 mojej żony. Trochę irytujące. Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka
Eru Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/6711-Tutorial---Pływające-okna-(dymki-czatu)#entry86255 Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
Bullsblood Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 U mnie jest to samo. Dochodzą od razu dopiero jak odblokuję ekran a tak trzeba czekać nieraz minute. Na v6 bywaly czasy ze działało wszystko bez zarzutu a na v7 vos nie bangla. Juz nawet nie mowie o tym ze na innym motywie ekranu blokady niż stokowy nie ma w ogóle pływających okien. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Temat rzeka, zapraszam do wyszukiwarki.
Rekomendowane odpowiedzi