kuczka76 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Mam problem z kontaktami a mianowicie ustawiam zeby widział tylko kontakty z karty sim a telefon co jakiś czas wyświetla mi wszystkie kontakty mimo że zaznaczam opcje karta sim w liście kontaktów , druga rzecz taka że mam wpisane kontakty od nazwiska w ustawieniach dałem sortuj listę według nazwisko i wyświetlaj nazwy kontaktów jako nazwisko a on wyświetla najpier imię pózniej nazwiska w kolejności alfabetycznej .Na poprzednim telefonie nie było z tym problemów ..... Tak to wyglada ; a bez powodu znów przeskakuje na wszystkie kontakty samo Edytowane 12 Listopada 2015 przez kuczka76 Dodane załaczniki
kuczka76 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Czyli to juz 3 osoba która potwierdza ten sam błąd wcześniej pisał też o tym fake4r w innym wątku .
fake4r Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Tak, u mnie wraca z powrotem na wszystkie kontakty gdy ustawię żeby wyświetlało tylko te z karty sim. Na wielu poprzednich romach było to samo.
kuczka76 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Czy ktoś coś z tym zrobi , bo to strasznie irytujące ...... Edytowane 14 Listopada 2015 przez kuczka76
Nezumi Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 3 minuty temu, kuczka76 napisał: Czy ktoś coś z tym zrobi , bo to strasznie irytujące ...... Jeżeli problem występuje u większej ilości osób... Sprawdźcie może na en.miui czy jest zgłoszony bug i dajcie Confirm? -.- Jakby ktoś był leniwy i nie chciałoby mu się wpisywać adresu to KLIK
Rekomendowane odpowiedzi