ToxXx Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem opaski MiBand "2". Juz przy zakupie Mi4 wiedziałem ze jest powiadomienia o np z FB/poczty są problemem przy tej aplikacji. Mimo dodania opcji 3 powiadomień do aplikacji do zadnej z ww aplikacji powiadomienia nie działaja. W zwiazku z czym mam pytanie - czy istnieje zmodyfikowana polska aplikacji MiFit z mozliwoscia konfiguracji wibracji/led czy jedynym rozwiazaniem jest aplikacja z Google MiFit Tools? Chyba ze istnieje mozliwosc uruchomienia powiadomien na aplikacji wgranej z najnowszym softem tak aby nie bylo potrzeby uzytkowania 2 aplikacji rownolegle. Pozdrawiam Edytowane 7 Listopada 2015 przez ToxXx
ZduneX25 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 A dostęp do powiadomień jej włączyłeś w administracji?
ToxXx Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Prywatnosc->Administracja->Powiadomienia, tam zezwolony dostep jest dla MiFit.
ZduneX25 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Plus autostart i kłódka na samej aplikacji mifit?
ToxXx Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Tego już nie zmieniałem, mógłbym prosić o więcej szczegółów?
ZduneX25 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autostart w panelu sterowania, a kłódka to w menu ostatnich aplikacji swipe w dół.
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 A Samsung Galaxy Prime nie mogę ustawić powiadomień sms. Połączenia są OK. Pomoże ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi