tadzik1 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam! Po instalacji wczorajszej aktualizacji chciałem wejść do recovery TWRP i napotkałem następujący problem otóż nie działa dotyk oczywiście tylko w recovery normalnie gdy telefon jest włączony dotyk działa nie wiem nawet czy to się stało po ostatniej aktualizacji czy wcześniej - czy ktoś się z tym spotkał - Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
DLUGI Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Miałem to samo zdaje mi się że jak wchodzę do recovery i telefon jest podłączony kablem do PC to dotyk nie działa lub trzeba chwilę odczekać po uruchomieniu recovery i dotyk powinien zadziałać
tadzik1 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Faktycznie odczekałem chwilę dłużej i zadziałało choć nie wiem dlaczego tak się stało wcześniej uruchamiał się od razu Dzięki - temat zamknięty Pozdrawiam!!! 😀👍 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi