FaQa Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Komu padł? Bo mi jednego dnia z rana chodził dobrze a po południu już ledwo słyszę jak dzwonie czy ktoś do mnie dzwoni i w dodatku charczy... Aktualizacja softu nic nie daje, zwiększenie głośności w hardware testing też nie... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
slav85 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 u mnie jakość rozmów jak i głośnika gorsza jak w poprzednim sgs3, rewelki nie ma ale da się porozumieć, ale jak twój luz ledwo chodzi to chyba większy problem
FaQa Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Wcześniej było super głośno i wyraźnie. Nie mam pojęcia czemu tak szybko pada... Zamówiłem na Ali za 3.68$ nowy głośnik i sam wymienię bo nie opłaca mi się wysłać na gwarancję... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
nitol78 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 U mnie to samo ledwo słyszę kogoś w słuchawce próbowałem wszystkiego ale dalej lipa podaj namiary na ten głośnik może też zamówię jakoś nie widzi mi się wysyłać do Chin Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Lookas0001 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 W moim Jiayu pomogło włożenie karty SIM do drugiego slota. Nie wiem czemu, nie znam się, może Wam pomoże :-)
FaQa Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Ciekawe ale wątpię że to pomoże zaraz sprawdzę... A tu link do głośnika: for Xiaomi Redmi Note 2 Earpiece Earphone Call Speaker Receiver Flex Cable Replacement for Xiaomi Hongmi Note 2 Spare Partshref='http://www.aliexpress.com/item/for-Xiaomi-Redmi-Note-2-Earpiece-Earphone-Call-Speaker-Receiver-Flex-Cable-Replacement-for-Xiaomi-Hongmi/32516844777.html' rel="external nofollow"> http://www.aliexpress.com/item/for-Xiaomi-Redmi-Note-2-Earpiece-Earphone-Call-Speaker-Receiver-Flex-Cable-Replacement-for-Xiaomi-Hongmi/32516844777.html Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Zamiana kart sim nic nie dała... 2
Cichq Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Więcej ludzi ma ten problem i bliższy temu jest jakiś bug software aniżeli padający głośnik. Zobaczymy co będzie jak ktoś wymieni, do tej pory nie znaleziono ratunku (oprócz engmode działającego co 10 osobie). Edytowane 6 Listopada 2015 przez Cichq
nitol78 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Jak wymienisz ten holerny głośnik to daj znać czy pomogło Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Bo drażni mnie to i to bardzo ze tak cicho słyszę ludzi
Gość Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Ja też myślałem że coś mi się dzieje z głośnikiem, ale zamiast do niego dmuchać by przeczyścić go z kurzu czy czegoś to spróbowałem wciągnąć powietrze i zaczął działać normalnie Edytowane 6 Listopada 2015 przez Daluqen
FaQa Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Kurna dzięki Daluqen odkurzaczem potraktowalem głośnik i jak nowy:-D Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Haha, jak to przez przypadek czasem można problem rozwiązać, tyle że ja do tego nie używałem odkurzacza tylko ustami wciągnąłem
FaQa Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Heh no ja od razu z grubej rury pojechałem Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi