Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

da sie ustawic tak, aby aplikacja youtube odtwarzala muzyke w tle? Teraz klikniecie home lub zwiniecie apek wylacza odtwarzanie.Chce ustawic korektor,wylacza odtwarzanie,blokuje ekran,tez nie gra...

Edytowane przez wchpikus
Opublikowano

Na xda swego czasu ktoś. modował appkę youtuba, sam jej używam od dobrego roku.

Nie obsługuje najnowszych funkcji tuby (porzucona przez autora), ale ma background audio:-D

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715

Tap Tap z Redmi Note 3G

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja polecam aplikacje OGYoutube.
Za jej pomocą możesz ściągać filmiki możesz samą muzykę ściągnąć ale też oglądać (słuchać) filmików w tle oraz zrobić takie okienko z Twoim filmikiem  ( chyba mając roota możesz nią normalnie zastąpić oryginalną apkę)
(Uwaga nie można się na tej apce zalogować na swoje konto )( nadal z tym walczą i próbują naprawić)

Opublikowano
Ja polecam aplikacje OGYoutube.

Za jej pomocą możesz ściągać filmiki możesz samą muzykę ściągnąć ale też oglądać (słuchać) filmików w tle oraz zrobić takie okienko z Twoim filmikiem  ( chyba mając roota możesz nią normalnie zastąpić oryginalną apkę)

(Uwaga nie można się na tej apce zalogować na swoje konto )( nadal z tym walczą i próbują naprawić)

Jak nie można? Ja jestem, zalogowany :)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Poprostu mam zainstalowaną starsza wersje, a w niej wszystko działa
dokładniej
Ogyoutube v1.1
v10.45.53

plus do tego
GAM by OGMods.apk

GMS by OGMods.apk

GSF by OGMods.apk

Trzeba wpierw odinstalować aplikacje youtuba a potem jak już to wszystko się zainstaluję odznaczyc przy ogyt autoaktualizacje.
I wszystko będzie hulać:)

Edytowane przez fens
Opublikowano

Nie wiem czemu mi wcześniej nie chciało się zalogować a microG miałem zainstalowanego ale też mi się udało normalnie zainstalować. Pewnie naprawili to czy coś :>

U mnie tylko czasam,i ( w 2.0) jak działa w tle to przerwie odtwarzanie. Trzeba powrócić poczekać aż znów zacznie lecieć i można znów dać na tło ( zdarza mi się to tylko kiedy jestem na własnym internecie (czasami zwalnia i może to jest przyczyna)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...