Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po OTA do 8.2.10 słuchawka wisi na logu MI. Jedyna opcja dla mnie to TP, ale nie chciało mi się bawić w kabelki to go odesłałem z opisem co i jak.

To mi odpisali, że OTA 8.2.1, jest dla MTK. A dla mojego modelu jest 8.2.5 (prawdopodobnie były jakieś błędy i cofnęli do starszej wersji).

No to im dałem linka, że istnieje/istniała OTA 8.2.10 i to nie jest to samo co 8.2.1 i napisałem, żeby zaczęli używać google bo ja nie mam czasu szukać dla nich info. KABARET.

Opublikowano
51 minutes ago, pejta said:

Polecam tego sprzedawcę, dobry kontakt i szybka wysyłka. Telefon "doszedł" w 3 dni od zamówienia. Mam nadzieję że będę mógł polecić również w razie awarii (oby działał). Wprawdzie za chiny ludowe nie mogę dodać odcisk palca ale powiedzmy, że mnie to tak bardzo nie interesuje (pewnie palec nie ten albo czytnik w tym telefonie do 4 liter).

A z której aukcji masz dokładnie. Ja mam Redmi Note 4 Global i odcisk działa. W momencie dodawania trzeba kilka razy dotknąć czytnik. 

On 19.06.2017 at 6:15 PM, tryhp3 said:

Po OTA do 8.2.10 słuchawka wisi na logu MI. Jedyna opcja dla mnie to TP, ale nie chciało mi się bawić w kabelki to go odesłałem z opisem co i jak.

To mi odpisali, że OTA 8.2.1, jest dla MTK. A dla mojego modelu jest 8.2.5 (prawdopodobnie były jakieś błędy i cofnęli do starszej wersji).

No to im dałem linka, że istnieje/istniała OTA 8.2.10 i to nie jest to samo co 8.2.1 i napisałem, żeby zaczęli używać google bo ja nie mam czasu szukać dla nich info. KABARET.

Wygląda, że odesłali mi inny (inny IMEI), więc pewnie trafił się mi wadliwy. 

• 4 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...