epaa Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Próbowałem przegrać dane jednego z programów z Redmi1 na Redmi note 2Program eksportuje dane do katalogu "QWERT" - zgrałem katalog na laptopa. Podłączyłem do Redmi noite 2 i nie mogę przegrać katalogu "QWERT" bo jest komunikat "nie można skopiować QWERT" "urządzenie przestało odpowiadać lub lub jest odłączone" , nie mogę też utworzyć katalogu o tej nazwie.Inne pliki czy katalogi mogę kopiować czy tworzyć na nowym telefonie.Katalog istnieje bo program na RM2 importuje i eksportuje tam dane - tyle że go nie widać a dane są domyślne, z zależy mi na danych wprowadzanych do starego telefonu.W sumie mogę je przepiać w pół godzimy ale wkurza że coś nie działaMam włączone pliki ukryte itd - Nic z tego nie rozumiem - pomógł restart telefonu.Okazuje się że katalogi - pliki tworzone przez ten program są widoczne dopiero po restarcie telefonu. Edytowane 30 Października 2015 przez epaa
ZduneX25 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi