jordan87 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witajcie Jakis czas temu w komentarzach pod newsem na temat aktualizacji napisałem że zdarzają mi się w dziwnych miejscach sporadycznie FCDziś udało mi się przy wykonywaniu połączeń na nr 225941999 (Help Microsoftu:) wywoływać FC za każdym razem java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'int java.lang.String.length()' on a null object referenceat miui.util.RecordingNameUtils.generatCallRecordingName(RecordingNameUtils.java)at com.android.incallui.recorder.CallRecorder.startCallRecord(CallRecorder.java:90)at com.android.incallui.recorder.CallRecorderRemoteService$LocalBinder.startCallRecord(CallRecorderRemoteService.java:50)at com.android.incallui.CallToolsPresenter.onStateChange(CallToolsPresenter.java:155)at com.android.incallui.CallToolsPresenter.initCallTool(CallToolsPresenter.java:106)at com.android.incallui.CallToolsFragment.initCallToolsView(CallToolsFragment.java:182)at com.android.incallui.CallToolsFragment.setVisible(CallToolsFragment.java:303)at com.android.incallui.InCallActivity.displayToolPanel(InCallActivity.java:871)at com.android.incallui.CallButtonFragment$3.run(CallButtonFragment.java:270)at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java)at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java)at android.os.Looper.loop(Looper.java)at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java)at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java)at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java)Co ciekawe dzwoniąc do brata błąd nie występuje. Probowałem czyszczenia cach i danych aplikacji "Telefon"Wgrany ostatni rom z przed tygodnia
ZduneX25 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Zobacz to: http://miuipolska.pl/forum/topic/7122-51022-incallui-przestaje-działać-z-nagrywaniem-przy-połączeniach-z-poza-książki/ 1
jordan87 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 DziękiFaktycznie po dodaniu nr do kontaktów błąd nie występuje
ZduneX25 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi