hasz# Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Witamprzez pomylke wgrałem na mi4c soft od mi4i(ferrari) (uzywajac twrp). I niestety telefon umarł. Nie włącza sie, nie działa dioda od ładowania, wydaje sie nie ragować na power on(ani twrp, ani fastboot nie dzialaja).Czy istnieje jakis sposób na uratowanie telefonu?
grafiq Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Poszukaj w internetach "how to unbrick xiaomi" jest sporo poradników jak to zrobić. Pierwszy z brzegu link: http://en.miui.com/thread-59891-1-1.htmlWysłane z Mi 4c 32GB
hasz# Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Wielkie dzieki, probowalem rozwiazanie kilkukrotnie ale chyba kluczowym byłoStep 7. After this, Turn off the phone, press the Volume– key and the Power button at the same time to enter Fastboot mode, then connect the phone to a computer.Ja probowałem vol- i power na juz podlaczonym telefonie w każdym razie telefon smiga. 2
advcron Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) @hasz#. Jak już przeszedłeś brick mi4c, to może napisz kilka słów co zrobiłeś, z jakich romów skorzystałeś dla potomnych. Edytowane 27 Października 2015 przez advcron
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Śmiało możesz napisać instrukcję po polsku, ale to już w osobnym wątku.
Rekomendowane odpowiedzi