qmamczacze Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Witam Wszystkich, jestem nowy pisze pierwszy post ... mam włożone 2 karty sim z playa miui7 pl wgrany i po restarcie telefonu krzyczy że nie udało się aktywowac kart .. musze włączać je od nowa ... czy to normalne ?? zmieniałem np nazwę karty w slocie 2 na internet play ... po restarcie telefonu ... chyba nie po każdym ... nazwa się zmienia na domyślna i znowu sa obie nie aktywne pisze że nei udało się aktywować karty sim 1 i 2 zmień język na angielski i spróbuj ponownie ktoś coś ??
d3tr0 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Dziwna sprawa ale też miałem jazdy z tą aktywacją kart Zmień na angielski i zrestartuj telefon może załapie U mnie po zmianie języka wywalił jakieś China Mobile i China Unicom Nazw karty nie zmieniaj niech zostanie, możesz wpisać numer do karty sim jeśli ma to znaczenie - ja wpisałem W każdym razie po tym zaskoczyło Ogólnie śmieszna sprawa bo krzyczy o aktywacje a na kartę można było się u mnie dodzwonić Edytowane 23 Października 2015 przez d3tr0
qmamczacze Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 dzięki za odpowiedź, zmieniłem na angielski i załapało jak u Ciebie, też china ..... itd. ale doczytałem gdzieś że to problem z chmurą xiaomi, że chce tam jakieś smsy wysyłać ... po wylogowaniu z chmury nie krzyczał już że nieaktywne karty ... chociaż w slocie 1 pokazywał jako nieaktywną ale wszystko działało może ktoś rozszyfruje dokładnie o co kaman
Rekomendowane odpowiedzi