zonee Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Witam. Od wczoraj mam RN2 16GB FDD ze świeżo wgranym MIUI 5.10.16. Wszystko narazie niby OK - ale zauważyłem problem w Sklepie Google. Otóż mimo ustawienia iż aplikacje mogą być pobierane przez pakiet danych jak i ustawienie wszystkiego tak by pakiet działał oraz wi-fi - to w momencie pobierania aplikacji Sklep Google ciągle cytuję "Oczekuje na sieć WI-FI" i nie pobiera mimo włączonego pakietu danych który w tym samym czasie śmiało służy do przeglądania internetu jak i samego Sklepu ?! Ktoś ma podobnie ?
Winiu89 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Aby pozbyć się tego komunikatu i pobierać pliki dowolnej wielkości na internecie mobilnym przechodzimy do aplikacji "Pobrane" > "3 kropki" > "Ustawienia" > "Limit pobierania przez sieć 3g/4g" i wybieramy Bez Limitu. A jeszcze lepiej zapoznać się z działem FAQ https://miuipolska.pl/faq/ Edytowane 21 Października 2015 przez Winiu89
ZduneX25 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi