latet Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Witam, Problem dotyczy Redmi Note (tej najstarszej wersji na Mediateku, bez 4G). Czy spotkaliście się z takim problemem, że po zakończeniu rozmowy tel (nie każdej oczywiście, dzieje sie to losowo) budzik zaczyna dzwonić, choć wcale nie był nastawiony (na żadną godzinę). Pozdrawiam.
Numb Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Hehe, zamierzchłe czasy. Kiedyś na Redmi 1 i Note był bug, że po budziku i rozmowie jeśli nie po restarcie dzwonił budzik. To było na MIUI V5, obecnie nie ma.
latet Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 No tak, osoba która mi o tym mówiła wciąż siedzi na MIUI5. Namawiam ją do aktualizacji BTW: przy tak dużym skoku czasowym, na tym konkretnym tel., można po prostu przez aplikację Aktualizacje?
Numb Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Na Note raczej spokojnie, on miał dosyć szybko MiRecovery. Oczywiście polecam zrobić kopię mimo wszystko.
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Ale przecież Redmi Note 3G dostał MiRecovery dopiero z MIUI 6.
latet Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 Ale przecież Redmi Note 3G dostał MiRecovery dopiero z MIUI 6. Czyli co mam zrobić? Najpierw wgrać TWRP? Potem to już wiadomo.
Numb Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Raczej da radę bezpośrednio, ktoś raz tak zrobił. Co najwyżej wyrzuci błąd, to wtedy wgrasz twrp lub MiRecovery. Ewentualnie mogę podrzucić recovery.img od MiRecovery jak wrócę do domu.
Rekomendowane odpowiedzi