nowakdinho Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Witam, dziś pierwszy raz połączyłem mojego note 2 prime do słuchawek. Jakość katastrofalna, tekstu wgl nie słychać. Głośność zniekształconej muzyki skacze od zera do wartości maks. Co mogę zrobić? Tel przez bluethoot gra wyśmienicie... Pozdrawiam
Gabewu5 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Najpierw sprawdź słuchawki na innym "odtwarzaczu"
nowakdinho Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 na komputerze grają bdb
Nezumi Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Wejdź sobie po podłączeniu słuchawek w Ustawienia->Słuchawki i efekty i wybierz tam inne słuchawki.
dramir Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) na komputerze grają bdbI chyba w tym problem, powinno być raczej na odwrót, na komputerze mocno zniekształcone audio i wokalu prawie nie słychać, przynajmniej na moich pistonach v2 i v1 oraz innych słuchawkach typowo telefonowych tak jest. Na pewno oryginalne słuchawki? Poczytaj o dostosowaniu niekompatybilnych słuchawek do telefonu np zte v967. zdaje się @fyme opisywał problem na innym forum. Edytowane 15 Października 2015 przez dramir
nowakdinho Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 ciągle nic, nie wierzę żeby xiaomi zrobiło słuchawki nie pasujące do swoich telefonow... Przy zmianie ustawień tylko inne trzaski, chwilami nawet nie przypominające muzyki
Nezumi Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 ciągle nic, nie wierzę żeby xiaomi zrobiło słuchawki nie pasujące do swoich telefonow... Przy zmianie ustawień tylko inne trzaski, chwilami nawet nie przypominające muzyki Sprawdziłeś na innych słuchawkach? Wątpię, aby winę ponosiły Pistonki, raczej coś jest nie tak z wejściem/ustawieniami...
nowakdinho Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 nie mam żadnych innych sluchawek pod ręką, jutro sprobuje od kogoś pożyczyć
Rekomendowane odpowiedzi