Skocz do zawartości
  • 0

Synchronizacja na dwóch kontach [google, xiaomi]

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Jak właściwie jest z tą synchronizacją? Mam dwa konta Xiaomi i Google. Czy jest opcja żeby synchronizowało kontakty na obu kontach? Bo obecnie jak dodaję kontakt wybieram xiaomi, a chciałbym żeby ten kontakt był też w Google. Na dokładkę w xiaomi mam tylko nowo dodane kontakty - nie zsynchronizowało starych.

Jak zrobić żeby oba konta były zsynchronizowane jednocześnie - jest w ogóle taka możliwość? 

Edytowane przez m1si0

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

No przecież wybierasz co chcesz synchronizować z danego konta. Klikasz na konto i zaznaczasz, co ma iść na Google, co na Xiaomi.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Edytowane przez kulig007
  • 0
Opublikowano

No przecież wybierasz co chcesz synchronizować z danego konta. Klikasz na konto i zaznaczasz, co ma iść na Google, co na Xiaomi.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Tak tylko mimo tego iż klikam synchronizację dla konta google nowe kontakty są zapisane tylko na Xiaomi... Gdy dodam kontakt przez google (nie komórka) to ten kontakt doda się do książki na telefonie przy synchro ale w drugą stronę - czyli tel -> google już nie idzie.

• 0
Opublikowano

jeszcze raz.. Gdy tworzę nowy kontakt u góry mam "Zapisz na". Mam ustawione z automatu Xiaomi. Czy jest opcja żeby kontakt zapisywał się w dwóch miejscach jednocześnie? (synchronizował) Bo w zasadzie wszystkie kontakty mam u wujka google no i miło by było żeby były wszystkie w jednym miejscu :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...